Landschap voorop in de nieuwe gemeente

Uitnodiging

Mede namens de gemeenten Groesbeek, Ubbergen en Millingen aan de Rijn nodig ik op 24 april a.s. alle organisaties van de landschapscommunity uit input te leveren voor de ambitie, projecten en samenwerking in de uitvoering voor een vernieuwd LOP 2015 – 2025.
Er ligt een uitdaging voor alle leden van de community om een krachtige ambitie neer te zetten en vooral die ambitie te vertalen naar uitvoerbare initiatieven. Vertrekpunt is: slim samenwerken en lokale deskundigheid  inzetten om ons landschap als eenheid te presenteren en nog meer de samenhang te versterken.

Er is samen met de gemeenten en actieve organisaties alweer 10 jaar gewerkt aan de uitvoering van projecten uit het landschapsontwikkelingsplan. En de resultaten zijn tastbaar en zichtbaar; denk maar aan de praktijk van de groenblauwe diensten, de nieuwe boerenlandpaden, ecologische verbindingen en het zichtbaar maken van cultuurhistorie.De bedoeling is om de nieuwe gemeente van start te laten gaan met een geheel opgefrist en geactualiseerd landschapsontwikkelingsplan.

Locatie:     Hotel Spijker, Rijksstraatweg te Beek
Datum:    donderdag 24 april 2014
Aanvang:     20.00;     inloop 19.30
Einde:         22.15
Vooraf aanmelden is gewenst: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Globaal programma

20.00    Opening
Korte presentatie resultaten LOP en vragen n.a.v. actuele ontwikkelingen

20.30    Ambitie LOP 2015 - 2025
Plenaire ronde langs de organisaties; ambitie, uitdaging en eigen inbreng

21.00    Concrete projecten en initiatieven
In kleine groepen uiteen om input te leveren voor het uitvoeringsprogramma voor de komende 10 jaar.

21.45    Korte presentatie vanuit de groepen

22.00    Afsluiting

Tiny Wigman
Via Natura


Een initiatief van:Mede mogelijk gemaakt door:


Di 25 juni 2019
© Landschap van Iedereen